Din Fordonsutrustare!

Sedan Accustor grundades år 2013 har vår vision varit tydlig och oförändrad: att stå vid din sida som den mest pålitliga partnern när det kommer till allt som rör din transportbil. Vårt åtagande sträcker sig långt bortom att bara erbjuda konkurrenskraftiga priser; vi vill säkerställa att varje krona du investerar i din transportbil ger maximal avkastning. Genom att ständigt ligga i framkant med marknadens trender och innovationer, säkerställer vi att våra kunder alltid får tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna.

Hos Accustor sätter vi kundens tillfredsställelse främst i allt vi gör. Vi förstår att ditt företags framgång delvis vilar på de transportlösningar du väljer. Därför arbetar vårt team outtröttligt för att inte bara möta, utan överträffa dina förväntningar genom personligt anpassade lösningar som speglar ditt företags unika behov och utmaningar. Vår filosofi är enkel: när du lyckas, lyckas även vi.

För att uppnå detta, erbjuder vi en omfattande portfölj av tjänster och produkter som täcker allt från försäljning av nya och begagnade transportbilar, finansieringslösningar, service och underhåll, till installation av specialutrustning. Vårt mål är att fungera som en helhetsleverantör för alla dina transportbehov, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om resten.

– Allt för transportbilen, alltid till bästa möjliga pris.